All You Can Clean diensten

All You Can Clean diensten

Onze schoonmakers bedienen met evenveel passie en precisie particulieren, gedeelde eigendommen, kantoren en industriebedrijven, naast bijzondere instituten zoals ziekenhuizen, scholen of hotels. Elke klant krijgt daarbij een gedetailleerde en gespecialiseerde aanpak, afgestemd op de bijzondere eisen van ruimten, toestellen, machinerie en bedrijvigheid. Hieronder kunt u nog wat meer lezen over onze verschillende mogelijkheden, al naargelang uw wensen als opdrachtgever.

Poetsen bij particulieren

Ook in het dagdagelijkse huishouden ziet men soms de bomen even niet meer door het bos. Onze drukke bestanen willen het huishouden wel eens in het gedrang brengen of mogelijk beletten fysieke klachten u om deze werken zelf te doen. Wat uw geval ook mag zijn, All You Can Clean kan u helpen, waar u ook bent in Nederland en wanneer u ook maar wil. Wij zorgen voor dagdagelijks schoonmaakonderhoud en reinigen sanitair en vloeren. U kunt zelfs op ons rekenen wanneer u kampt met groenaanslag, verstopte leidingen en dakgoten, of vuile daken, gevels en deuren. Bij verhuizingen helpen wij uw woning ontruimen en regelen we de poetsbeurt achteraf. Is uw keuken aan een grondige reiniging toe? Ook dat is een van onze specialiteiten, net als vloeren, interieur, tuinreiniging en glasbewassing.

Schoonmaak van industriële ruimten

Zwaar belaste werkvloeren en -ruimten hebben een gespecialiseerde aanpak nodig, laat staan wanneer het gaat over technische machinerie of gesofisticeerde apparaturen. All You Can Clean kan u deze expertise bieden, met een minimale downtime voor de productielijn. We reinigen machines, robots en apparaturen, bieden gepaste nabehandelingen voor de vloeren en letten daarbij extra op een precieze reiniging van de veiligheidsbelijning. Dankzij onze innovatieve spirit kunt u rekenen op het gebruik van de nieuwste producten en de meest vooruitstrevende technieken voor hogedrukreiniging, chemische reiniging of technische reiniging. Het ecologisch aspect wordt daarbij nooit uit het oog verloren. Industrie en milieuzorg gaan bij ons gewoon hand in hand.

Poetsen van kantoren

Frisse, schone lokalen maken kantoorwerk eens zo aangenaam. Onze krachten zorgen hier niet enkel voor de perfecte schoonmaakbeurt op maat van je werkplaats en aandachtspunten; ze helpen ook mee om het cement van je onderneming te verstevigen. U volledig ontzorgen van alle schoonmaakwerk blijft daarbij ons eerste doel. Hiervoor blijven wij voortdurend met u in overleg, zodat u te allen tijde de juiste prioriteiten kunt blijven stellen. Ondertussen staan wij u graag bij met professioneel advies over de beste aanpak van schoonmaakwerk, afvalverwerking en dies meer. We bieden u een luisterend oor én een proactieve werkhouding. Periodieke kwaliteitsrapportages en evaluaties van de geleverde werken houden de werken voor iedereen inzichtelijk en garanderen uw tevredenheid over het eindresultaat.

Schoonmaak van scholen en hotels

Sommige contexten vragen extra aandacht door de manier waarop ze gebruikt worden, de drukte die er heerst en/of de delicate aard van de bedrijvigheden. Net als de machinerie in industriële bedrijven vragen deze instituten een bijzondere aanpak op maat, gedragen door een doorgedreven kennis van verschillende, gespecialiseerde behandelingswijzen. Enkel zo kan in deze ruimten op een efficiënte manier effectief schoongemaakt worden.
Welke aandachtspunten daarbij belangrijk zijn, hangt natuurlijk sterk af van de aard van de activiteiten. Zo zullen hotelgangers bijvoorbeeld erg kritisch zijn op de basishygiëne tijdens de leukste weken van hun jaar of onderweg op zakenreis. Daarbij zijn niet alleen de ontvangstplaatsen belangrijk, maar ook het gedeeld sanitair en uiteraard de kamervoorzieningen. Bij scholen moet dan weer extra aandacht gaan naar een gezond leerklimaat en een onverstoorde lesgang. Doorgangsplaatsen en vloeren krijgen hier heel wat te verduren en eetplaatsen verdienen extra aandacht.

Medisch schoonmaken

Belanden we, tot slot, in de medische sector -- zoals bij tandartsen, fysiotherapeuten, dokters of in ziekenhuizen -- dan worden er heel wat bijzondere reinigingsmethoden en aangepaste producten vereist. Een goede kennis van materialen en methoden is hier cruciaal. All You Can Clean kan u deze knowhow bieden en zorgt er bovendien voor dat de werking van uw bezigheden op geen enkel moment wordt verstoord. We helpen u met aangepaste desinfectie voor vloeren, klinken, banken, leuningen of sanitair; en we staan uw bij bij de reiniging van instrumenten en gevoelige apparaturen. In contexten waar dat wenselijk is, zoals in woonzorgcentra, besteden we daarnaast ook extra aandacht aan de noden van patiënten, hun dienstverleners en bezoekers. Hier letten we er dan onder andere op dat de regelmaat van het dagelijkse leven echt minimaal wordt verstoord. We nemen de tijd om bewoners, medewerkers en bezoekers te leren kennen en zorgen voor een vast aanspreekpunt en vast personeel, zodat we optimaal blenden met onze omgeving.

Totaalreiniging

Bij All You Can Clean begrijpen we als geen ander de vertrouwensband tussen schoonmaker en opdrachtgever. Ook bij onze klanten merken we dat regelmatige interacties en transparante communicaties hoog in het vaandel staan. In onze gesprekken behouden wij daarom altijd een open blik en een luisterend oor. Zo stellen wij u volop in staat om ons te vertellen wat u allemaal nodig heeft en onszelf om te bekijken welk maatwerk wij hier tegenover kunnen plaatsen. Alle relevante aspecten voor uw werken worden vervolgens in 1 en hetzelfde plan geïntegreerd, waarbij u vrij kunt kiezen uit al onze diensten, of zelfs nieuwe noden kunt aanreiken. Zelfs de integrale afvalverwerking van uw onderneming kunnen wij u zo uit handen nemen. Een helder jaarplan overziet in deze gevallen de regelmaat en de constante kwaliteit van de geleverde diensten, inclusief interne en externe kwaliteitscontroles, rapporteringen en evaluaties. Hebt u plots nog een nieuw probleem dat niet binnen onze jaardiensten past? Ook dan staan wij aan uw zij om oplossingen te bedenken.

TOP